Skip to main content

Over de boot

Te huur: Jacht: “Juwenta”.
Een 12 persoons kruiser waar  je zelf over het IJsselmeer meer vaart. Een echt familieschip.

Het jacht is in uitstekende conditie. Het heeft maar liefst 4 hutten, een salon en een pantry. Tevens is de boot voorzien van 2 wc’s en 1 douche. Van binnen is de Juwenta betimmerd en voorzien van alle gemakken. Bekijk de inventarislijst hier, mist u nog iets? Geef het ons aan of neem het zelf mee.

Dit 14 meter lange jacht is beschikbaar voor verhuur. Kom heerlijk genieten van een vakantie op het water. De boot ligt in de haven van Meppel. De boot heet Juwenta en is erg makkelijk en veelzijdig om mee te varen. U kunt deze boot huren en varen op de binnenwateren, dat is altijd toegestaan. Hier heeft u geen speciale ervaring voor nodig. Wilt u op het IJsselmeer varen? Dan kan dat tot en met windkracht 4. Daarboven is er wel degelijk ervaring gewenst.

Een makkelijke en veelzijdige boot te huur in Meppel.  Het jacht is voorzien van een 110 PK sterke motor. Het jacht is tevens van alle gemakken voorzien. U kunt ervoor kiezen om de boot all-in te huren, u kunt ook zelf linnengoed, zwemvesten etc. meenemen. Bekijk de eigenschappen verderop en de plattegrond om u zelf een beeld te geven van de Juwenta.

Varen met mooi weer? Dan kunt u van buiten de boot besturen. Uiteraard kunt u de boot ook overdekt besturen. Dan doet u simpelweg de complete en prachtige kap omhoog.

Info over de boot

L x B x D
14.10 x 4.10 x 1.10 m
Kruiphoogte
4.30 m maximaal/ 3.10 m minimaal
Diesel / Water
1250 ltr / 450 ltr
Motor/ Boegschroef
Yanmar 110 PK / boegschroef hydraulisch
Besturing
Buiten, overdekt
Boordstroom
24 V
Indeling
Salon, Pantry, 4 hutten, 2 Wc, 1 douche
Slaapplaatsen
8 vaste + 4 extra
Plattegrond
Bekijken
Extra tegen meerprijs
Vrijdagavond aan boord, proefvaart, schoonmaak, linnengoed, zwemvesten
Prijslijst
Bekijken
Borg
750,00 euro contant
Inventarislijst
Bekijken
Huurvoorwaarden
Bekijken
Huisdieren
Niet toegestaan
Parkeren
Gratis! Openbaar parkeren

Wilt u onze boot reserveren? Bekijk hier hoe u dat kunt doen.